Cocoşelul de munte a cucurigat: “Poate punem de-o bătaie”

{{{5}}}

În vara aceasta caniculară, cocoşelul de munte – (preşedintele suspendat de Parlamentul României, Traian Băsescu), aparţinătorul speciei de păsări din familia fazanului (al cărui glas este un ţipăt, care poate fi auzit seara când se urcă în cârca românilor, sau ori de câte ori se consideră ameninţat de vreun pericol), fiind o rara avis foarte sperioasă care a fost văzută de români şi de străini frecvent în ultimii opt ani – a prins glas.

Arealul lui de răspândire este frecvent Europa Centrală. Ţările unde poate fi întâlnit cocoşelul de munte sunt (ghici ghicitoarea mea) România şi Germania. În Germania, cocoşelul de munte stă pe lista păsărilor periclitate şi pe cale de dispariţie, fiind interzisă vânarea lui (conform indicaţiilor Merkel).

Dar mai există şi planta cocoşelul de munte (ruşcuţa), o plantă medicinală, care, folosită în supradoză, devine toxică şi poate cauza stare de nervozitate, probleme gastrice şi intestinale, vegetative, ameţeală şi vărsături. Cum au românii de câte ori apare Băsescu în campania lui electorală.

Să rămânem însă la păsărică.

Căldura mare din ultimele zile şi mai ales din perioada campaniei electorale care se va finaliza la 29 iulie 2012 cu referendumul de demitere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, a adus pe scena politică a României situaţii incredibile, la care mulţi români asistă muţi, unii dându-şi seama de gravitatea faptelor, alţii neştiind nici măcar despre ce este vorba. La oraş, ca la oraş. Dar la ţară, sunt mulţi care nici nu înţeleg întrebarea de la referendum. Nu ştiu ce înseamnă ştampila pe DA (pentru demiterea lui Băsescu, adică scăpăm de gaşca oligofrenă şi agramată impusă de la Palat) şi cealaltă opţiune NU, dacă doreşte poporul să fie în continuare condus de preşedintele suspendat Băsescu (asta ca să trăiţi MAI BINE…) Ce este şi mai specific românilor, există un grup de oameni, destul de mare, care doresc o alternativă, adică nici Băsescu, nici Antonescu, ci altcineva, care nu a apărut încă, dar care poate apărea în viitor. Păi, oameni buni, alternativa poate apărea şi după doi ani. Până atunci noi, românii ce facem? Nu mai trăim? Nu mai respirăm? Nu mai muncim? Toată ţara va fi precum Frumoasa Adormită care-l aşteaptă pe prinţul care să ne dea sărutul trezirii la viaţă???

La sediul de campanie al preşedintelui suspendat Traian Băsescu s-a instalat un serviciu special de telecomunicaţii, lucru fără precedent în istoria noastră, prin implicarea serviciilor secrete în campania electorală a unui preşedinte fără susţinerea populară. Nu numai că nu avea acest drept preşedintele suspendat Traian Băsescu la un astfel de serviciu, dar este şi ilegal ca acest om, care a susţinut întotdeauna că a modernizat statul român (aşa cum a crezut el de cuviinţă, alături de camarila portocalie pe care a înfundat-o cu bani şi cu onoruri militare nemeritate) să recurgă la aceste mijloace murdare de a desfăşura o astfel de campanie. Preşedintele suspendat Traian Băserscu, care întotdeauna a declarat cu emfază că ştie tot ce mişcă în ţara asta, a cerut un serviciu special de telecomunicaţii care nu poate fi interceptat, prin instalarea unui telefon special (conform declaraţiilor d-lui Fulea) la sediul său de campanie din str. Comăniţa.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a fost luat prin surprindere în conferinţa de presă când a fost întrebat dacă ştie ceva despre acest lucru. La dezvăluirea din mass media, dl. Fulea nu a mai putut fi contactat telefonic (cel care iniţial declarase că Preşedintele interimar cunoaşte acest lucru), iar celelalte părţi implicate au declarat că vor convoca de urgenţă CSAT pentru a lua măsurile care se impun şi vor face o comisie de anchetă pentru a elucida acest caz fără precedent într-o campanie electorală. Se impune astfel demiterea generalului Opriş. Sub nici o formă un competitor politic nu poate beneficia de nici un fel de tehnică a STS şi nu este pentru prima oară când serviciile secrete sunt implicate în perioada lui Traian Băsescu în acest lucru. Şi furnizorul şi beneficiarul sunt răspunzători în faţa legii. Preşedintele suspendat Traian Băsescu ar putea folosi o astfel de tehnică pentru a face presiuni asupra Curţii Constituţionale, asupra altor organe cheie din statul român, pentru a beneficia de un tratament special în această bătălie.

În altă ordine de idei, acelaşi preşedinte suspendat Traian Băsescu iese în tot felul de conferinţe  şi declaraţii la sediul său de campanie din str. Comăniţa ca să pună la punct pe unul şi pe altul (are el ce are cu mogulul Voiculescu şi cu Antena 3, pe care le doreşte dispărute de pe scena mass media definitiv şi irevocabil), uitând de fapt pentru ce face campanie, pentru el, sau pentru mogul.

L-am ascultat cu atenţie în toate apariţiile publice. Părerea mea personală este că Traian Băsescu este bolnav.

"Fac o ofertă publică (...): Dacă până mâine dimineaţă cei patru se adună, sunt gata să merg şi să le spun care sunt solutţile să salveze ce mai e de salvat. Sunt soluţii costisitoare, dar nu am dreptul, ca om politic responsabil, să nu le spun că solutţile sunt 1, 2, 3, 4, 5, 6. Dar trebuie să fie toţi patru, pentru că toti patru au misiuni", a precizat presedintele suspendat. (Cei patru muschetari la care se referea Băsescu sunt: Crin Antonescu, Preşedinte interimar, Petru Filip, Preşedinte interimar al Senatului, Valeriu Zgonea, Preşedintele Camerei Deputaţilor şi Victor Ponta, Prim Ministru).  Nu în ultimul rând, Traian Basescu i-a recomandat lui Crin Antonescu să apese tasta a treia a telefonului negru cu 12 butoane, din stânga biroului preşedintelui de la Cotroceni, care ar urma să îl redirecţioneze către o instituţie din România de unde i-ar răspunde un om, "care spune mereu adevărul" şi care i-ar spune Preşedintelui interimar că Ponta şi Antonescu au făcut cel mai mare rău României.

Nu mai reiau frăsuiala cu butonul şi cu telefonul pentru că tot Băsescu a dat răspunsul a doua zi cine ar fi răspuns la acel apel telefonic: tot Băsescu.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu este un om bolnav. Este inadmisibil ca un om bolnav să mai poată conduce România, manipulat prin serviciile secrete (o parte din ele) care profită de această situaţie. Felul său de a se exprima, bâlbâitul continuu, trecerea de la o idee la alta fără legătură, obsesia preponderentă cu privire la cele trei persoane Antonescu, Ponta, Voiculescu, toate denotă o boală greu de diagnosticat dar uşor de depistat, pe care medicii din România refuză să o dezvăluie pentru moment, având în vedere implicaţiile enorme care ar decurge din aceste dezvăluiri. Să nu mai amintesc de gogoaşa cu plagiatul lui Ponta, pentru care preşedintele suspendat Băsescu a făcut valuri peste valuri care însă s-au spart la ţărmul Comisiei de Etică.

Şi Ronald Regan a condus Statele Unite ale Americii în ultimii săi doi ani de preşedinţie fiind bolnav de Altzheimer. Oamenii de rînd nu au aflat acest lucru decât mult mai târziu, pentru că serviciile secrete ale primului stat democrat din lume au ascuns acest lucru cu mare migală şi eficienţă, conducând din spatele acestuia, manipulându-l şi susţinîndu-l în interesul lor de a-şi face jocul. De ce ar fi la noi altfel?

Ce a mai declarat cocoşelul de munte astăzi? Că nu este mulţumit că la Iaşi se vor organiza în acelaşi timp două meeting-uri, unul pro-Băsescu altul pentru demiterea lui Băsescu şi în stilul lui caracteristic de a trage pumni copiilor, de a da capete în gură celor împotriva lui şi de a fi un “preşedinte jucător” declară, hăhăind specific: “Poate punem de-o bătaie.” Eu sugerez s-o ia la această bătaie şi pe Andreea Paul (fostă Vass) care oricum a spus despre Elena Udrea (care se ascunde în această campanie) că este un adevărat Kill Bill a politicii româneşti. Mai nou, această promotoare a politicii PDL apare pe toate posturile TV pentru a mai albi puţin camarila portocalie (că tot au scos ei sloganul că vara asta se poartă alb), camarilă băgată în cotloanele adânci ale corupţiei, minciunii şi laşităţii. Atenţie ce vă doriţi, preşedinte suspendat Traian Băsescu, pentru că s-ar putea să vi se îndeplinească. Mai ales dacă Aliodor Manolea este alături cu flacăra violet!!!

Mona Bernhardt-Lörinczi

No comments:

Post a Comment