Ceauşescu a murit de pomană

Totul a pornit de la o simplă fotografie, în care un fotograf, militar din trupele speciale de parașutiști ale Serviciului de Informații Speciale a prins momentul căderii căciulii lui Ceaușescu în timpul execuției. Mulți bănuie că-i o lucrătură în computer, dar din păcate este reală și pe viu…

Ceaușescu garantase împrumuturile contractate de la FMI cu aurul Apusenilor! Ceea ce știm, e că la Roșia Montană se află zăcăminte foarte importante de arsen, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadiu și mai ales WOLFRAM, toate având aplicații militare și industriale strategice.

Wolframul, metalul cu punct de topire extrem de înalt, este folosit în industria aerospațială, dar și în ogivele nucleare. Wolframul se găsește în condiții optime de exploatare doar în două locuri pe planetă, respectiv în Afganistan și în România (în Munții Apuseni).

În anul 1982, România atingea vârful de plată al datoriei externe de 11 miliarde USD către FMI și avea nevoie de lichidități pentru a nu intra în incapacitate de plată. Conform contractului semnat cu FMI, incapacitatea de plată presupunea cedarea aurului din Apuseni, cu care România garantase împrumuturile.

Institutul de Prospecțiuni și Foraje Geofizice, aduce la cunoștința lui Ceaușescu că în Apuseni, pe lângă aur se află și alte comori extrem de importante. Aflând acestea, Ceaușescu ia o decizie care uimește Planeta. În loc sa permită FMI-ului începerea exploatării din Apuseni și de la Roșia Montană, Ceaușescu plătește până în 1985 întreg debitul de 11 miliarde USD.

Eforturile întregii țări au fost imense. Majoritatea produselor alimentare luau calea exportului, energia electrică era direcționată 99% spre producția industrială, limitând astfel în multe cazuri accesul populației la iluminatul casnic. Efortul imens făcut de popor în acele vremuri viza indirect salvarea zăcămintelor din Munții Apuseni, zăcăminte girate ca de altfel și astăzi FMI-ului.

Plata datoriilor înainte de termen a înfuriat rău FMI-ul, astfel că am fost penalizați aspru prin aproape triplarea dobânzii de drept. Exact precum un cămătar fără scrupule, FMI-ul a mai luat un rând de piele de pe noi, dându-ne un nou termen pentru luna martie 1989. Noul termen de 4 ani a fost din nou devansat de Ceaușescu, care cu ajutorul sacrificiilor imense făcute de popor reușește să strângă suma totală care ne elibera de absolut orice datorie cu un an mai devreme!

Din 1988 România nu mai avea datorii și nu doar din martie 1989 cum unii trădători încearcă să modifice adevărul, pentru a ascunde de fapt cele peste 18 miliarde avute în plus la momentul atacării României, miliarde a căror urmă e îngropată deocamdată în filele dosarului BANCOREX.

România era o mașină de făcut bani, de făcut valută forte și nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul străin Petre Roman. Cele 18 miliarde avute în plus se constituiau din lichidități bancare sub formă de rezerve valutare, creanțe și sume aflate în curs de achitare ca urmare a exporturilor efectuate.

De ciudă că România nu mai are datorii, n-i s-a retras de îndată de către S.U.A. Clauza Națiunii celei mai Favorizate. Plusul imens de 18 miliarde U.S.D. a început să producă modernizări în industrie. UM Cugir spre exemplu a fost dotata cu strunguri noi nouțe suedeze, strunguri care erau dotate cu CNC, comandă numerică computerizată. Inginerii de atunci au amânat schimbarea liniilor tehnologice pe diverse motive, iar după lovitura de stat din decembrie 1989 strungurile moderne, utilajele noi destinate retehnologizării, au rămas la comandă, tot în magazii. Nu numai la UM Cugir ci în întreaga țară s-a pus stop punerii în funcțiune a utilajelor noi, deja achiziționate.

Industria românească trebuia oprită. Utilajele noi, strunguri, freze, etc. au ajuns la fier vechi conform directivei date de străinul Petre Roman, actualmente parlamentar PNL.

Fără a avea datorii majore, Ceaușescu pune la cale un plan de exploatare al Apusenilor încă din 1985. Atât FMI-ul înnebunește de-a dreptul, cât și magnatul Soros. Planul cu bătaie lungă al lui Ceaușescu le da insomnii și palpitații deoarece până în 2040 urmau să se exploateze intensiv zăcămintele de aur, argint și metale rare, ce urmau să aducă României un profit evaluat în 2013 la nu mai puțin de 400-500 miliarde de euro!!! numai sub formă de PROFIT!!!

Deja se întrecea orice măsură. România nu mai avea nevoie de nimic din afară, își acoperea singură necesarul intern, exporta masiv, și punea la cale împreună cu China, Iranul și Libia, o replica a FMI, prin BANCOREX. Pentru aceasta Ceaușescu trebuia condamnat la moarte prin împușcare și România condamnată la jaf și sărăcie!

Care dintre dumneavoastră n-ați strânge cureaua și n-ați agonisi bănuț cu bănuț timp de 8 ani pentru ca apoi să trăiți 1000 de ani voi și neamul vostru în bogăție și prosperitate?

Mai mult decât atât, imaginați-vă ce sume s-au pus în joc de FMI, de Soros sau alții lezați de independența noastră financiară pentru a se cumpăra geologi precum Gelu Voican Voiculescu care a fost geolog la Roșia Montană până la revoluție, bancheri ca Mugur Isărescu fost economist la Institutul Bancar Mondial, economiști ca Stolojan și Văcăroiu au fost colegi la Institutul Național de Planificare Economică dar nu în ultimul rând ingineri care să amine retehnologizarea, merceologi care să deturneze fluxul de aprovizionare cu alimente?

Aici a greșit Nicolae Ceaușescu deoarece trădarea a venit de lângă el. Dar asta-i altă poveste la care n-am cum să nu revin. S-a văzut clar scena teroristului prezentat la TVR 1 pe data de 23 decembrie 1989, scenă care a scăpat de controlul regiei și care din neatenția cameramanului la surprins în continuare pe ofițerul care cică l-ar fi prins pe așa zisul terorist cum îl felicita pe acesta!!!!!!!!!! BRAVO MĂI, hai că te-ai descurcat bine, au fost cuvintele de lauda ce au sincronizat surâsul șmecheresc al acelui actor nenorocit!

Înregistrarea există și a intrat în posesia multora care au arătat-o la rândul lor la mai multor prieteni. Și spre uimirea tuturor nu s-a primit decât răspunsuri pline de indiferență, ilogice și parcă din partea unora cărora le-a fost șters creierul.

Ceaușescu a demonstrat în timpul procesului ilegal că a fost un conducător adevarat ce nu făcea compromisuri nici chiar în fața morții. Chiar și acum după 24 și ceva de ani, Iliescu și ceilalți poarta-n suflet frica că Ceaușescu s-ar putea întoarce. Ei simt ceva și chiar au dreptate. Ceaușescu este încă viu în mentalul colectiv al românilor și istoria îl va răzbuna!

Promit să revin foarte curând cu noi informații despre motivul secret din nou cu Roșia Montană care a constituit și mobilul vizitei avute de Victoria Nuland (secretarul de stat American) la palatul Cotroceni și despre posibila legătură dintre cutremurul anunțat de aproape 1 an pe site-ul oficial al ambasadei S.U.A. din București și nesupunerea României de a permite exploatarea zăcămintelor din Apuseni, dar nu numai atât!

Interesant este faptul că acest material a fost pus pe pagina mea de FB de către un cunoscut din tinerețea mea, român neaoș, care trăiește de mai bine de 25 de ani în S.U.A., cu rugămintea de a-l difuza. Acest cunoscut m-a rugat ca pentru moment să-i păstrez anonimatul dorind ca la momentul pe care îl va considera numai el oportun, să-și dezvăluie și identitatea.

Mircea Vintilescu

No comments:

Post a Comment