Fizica nucleară a minții

Edgar Cayce despre rugăciunea Tatăl nostru. V-am spus de mai multe ori că încerc să scriu o carte cu titlul Fizica nucleară a minții. Undeva în unul din capitolele de început ale acestei cărți scriam:

”În clipele cele mai grele ale vieții mele, fără ca cineva să mă învețe, când trăiam stări ale conștiinței joase, deprimare, suferință, îndoială, frică, spuneam Tatăl nostru.”

De fapt cred că reușeam să alung gândurile negre repetând la infinit această rugăciune și miracolele au început să apară. Am încercat să-mi explic pentru mine acest lucru deosebit care mi se întâmpla.

Tatăl Nostru este rugăciunea pe care ne-a lăsat-o Iisus Hristos, ori numai această cunoaștere, a provenienței sale, ne vorbește de la sine despre puterea și lumina sa.

1

Mulți descântă de deochi cu Tatăl Nostru și efectul este întotdeauna imediat. Și nu-i o pură întâmplare faptul simplu că Tatăl Nostru purifică și parcă topește ... orice energie tulbure care-l împresoară pe cel deocheat.

De fapt, noi cu toții suntem ca și deocheați, când trăim astfel de stări. Suntem ca într-un întuneric, ca într-o pâslă groasă de ceață, în stare de prizonieri. Mintea noastră și energiile interioare sunt atunci închise în suferință mentală.

Vedem cum ne gândim obsedant la un lucru, la un om, la o situație, ne cuprinde insomnia, teama paralizantă, ori îngrijorarea și nemulțumirea, senzația că lumea este făcută numai din durere și ... nu mai știm cum să ieșim de acolo. Nu sta prea multă vreme în deprimare, în suferință. Nu căuta prea mult la ce-ai greșit, la ce ai făcut rău, ori la ce au greșit alții față de tine.

Ieși din grota stărilor joase ale conștiinței, care te îndeamnă să te simți rău, nefericit, înfricoșat, îngrijorat și nemulțumit. De vei sta prea mult acolo, te vei scufunda în Iad și o vei face prin libera ta alegere. Vizitează Iadul, dar nu locui în el.

Spune Tatăl Nostru când nu te simți bine. Când ești îngrijorat peste măsură, ori nemulțumit. Când simți că urăști, ori că nu mai poți. Când ești deprimat, tulburat, ori nefericit. Când gândul la ziua de mâine te copleșește...

Spune Tatăl Nostru ... Ai să observi că te vei lovi de o dificultate puternică. Nu poți să spui Tatal Nostru. Nu te poți concentra asupra rugăciunii, căci gândul tău zboară tot acolo, în negriciunea mentală, în suferința care te bântuie.

S-ar putea să spui primele două-trei rânduri ale rugăciunii, apoi te trezești că ai uitat cuvintele următoare, ori că te gândești tot la suferință ta. Nu renunța. Spune rugăciunea. Cauta-o cu mintea, cu tot sufletul tău și spune-o mai departe. Pune mintea ta să se concentreze asupra rugăciunii, până ce o poate spune fără greș, de la început și până la sfârșit.

Dacă uiți rugăciunea și dacă te trezești că nu te poți concentra asupra ei ... este semn ca te afli în câmpuri de suferință, care vor sa te rețină în ele, prin puterea Legii Atracției.

Mintea va fi atrasă tot mai mult spre conștiința suferinței până ce va ieși de acolo concentrându-se asupra rugăciunii.

Este foarte important să știi că Tatăl Nostru trebuie repetat. Trebuie spus fără întrerupere, din nou și din nou, cu tot sufletul, cu toată concentrarea mentală, până ce vei simți că te-ai eliberat ... din câmpurile care te-au înlănțuit, din suferință. Când vei ieși de acolo, te vei simți liniștit și vei putea să atragi la tine gânduri și sentimente de încredere, de bucurie, de iubire sau măcar de mulțumire.

2

Avantajele rugăciunii.

Edgar Cayce, celebrul medium american considera că modalitățile de pătrundere a bolilor și suferinței corpului uman, sunt urmarea otrăvurilor cognitive, secretate de gândurile negative.

Astfel, în Statele Unite s-a lansat o adevărată campanie a optimismului și celebrul îndemn „think positive” s-a popularizat tot mai mult în rândul oamenilor.

Cayce spunea: ”Gândind pozitiv putem vindeca, gândurile optimiste având puterea de a acționa benefic asupra organismului reglând activitatea glandelor vitale.” Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu și fundamental de meditație, prin intermediul rugăciunii Tatăl Nostru.

Totodată, el explica corespondența dintre fiecare verset al rugăciunii și respectivii centrii glandulari ce sunt influențați de aceasta.

Trebuie să încerci să resimți fiecare val de semnificație al fiecărui verset, să extragi sensul energetic al acestuia și să îl direcționezi către organul în cauză, să simți cum acest verset curge prin corpul tău. Căci se produce în corpul fizic un răspuns la reprezentările corpului energetic: ”se construiește astfel o reacție chimică, fiind posibilă vindecarea”, concluziona autorul.

Iată așadar după Edgar Cayce, corespondența între versetele rugăciunii și principalele glande endocrine stimulate.

TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN CERURI acționează asupra glandei pituitare, cu rol de declanșator al procesului SFINȚEASCĂ-SE NUMELE TĂU acționează asupra glandei pineale FIE ÎMPĂRĂȚIA TA deschide tiroida și reglează funcția acesteia FACĂ-SE VOIA TA PRECUM ÎN CER deschide tiroida AȘA ȘI PE PĂMÂNT acționează asupra timusului.

PÂINEA NOASTRĂ CEA SPRE FIINȚĂ DĂ-NE-O NOUĂ ASTĂZI deschide gonadele, glandele sexuale masculine și feminine ȘI NE IARTĂ NOUĂ GREȘELILE DUPĂ CUM ȘI NOI IERTĂM acționează asupra glandelor suprarenale ȘI NU NE DUCE PE NOI ÎN ISPITĂ acționează asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni ȘI NE FEREȘTE DE CEL RĂU acționează din noi asupra timusului CĂ A TA ESTE ÎMPĂRĂȚIA acționează din nou asupra tiroidei ȘI PUTEREA acționează asupra glandei pineale ȘI MĂRIREA redeschide pituitara AMIN formula de închidere a acestor centri energetici și de reconectare la planul terestru.

Astfel Cayce este de părere că riscul apariției unor boli sau afecțiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care gândesc pozitiv sau se roagă în mod frecvent.

Mircea Vintilescu

No comments:

Post a Comment